Cum îi „execută” Ciolacu pe cei care nu i se supun?

Secretarul de stat Mihai Dodu a pus la dispoziția jurnaliștilor de la Recorder dosarul de revoluționar a lui Marcel Ciolacu. Ancheta Recorder a relevat faptul că Marcel Ciolacu, își susține teza eroismului la Revoluție printr-o multitudine de neconcordanțe de timp și de loc. Rolul determinant pe care și-l atribuie în declarații nu e confirmat nici de alți participanți, nici de fotografii, nici de documente relevante. Vezi aici ancheta Recorder.

Deși spune public că nu a avut și nu vânează beneficii de pe urma participării la Revoluție, documente cadastrale de arhivă arată că a fost proprietarul unui teren primit de pe urma certificatului de revoluționar și vândut apoi, în 2007.

Ce a urmat? „Execuția” secretarul de stat Mihai Dodu care l-a dat în gât pe Ciolacu jurnaliștilor de la Recorder . Acesta a relatat pentru Recorder că:

„Știți, practic, ce a supărat? Reportajul dvs. Pe data de 14, când a apărut reportajul, undeva la 10-11, pana in 12.00, au venit la ora 15.00 doi membri ai corpului de control, foarte impacientați, ‘de ce nu au stiut de acest lucru’. Le-am spus, ‘este liberul acces la informații de interes public. Au cerut note justificative, răspunsuri, i-au ținut pe colegi peste program.

Putem proba cum le-au dictat ce sa scrie. Unui angajat de la arhiva i-au dictat ce sa scrie. Dosarul facea parte din arhiva”, a declarat Dodu pentru Recorder.

Dodu a probat apoi ca a fost sunat de Marcel Ciolacu in ziua in care i-a anulat premierului certificatul de revolutionar.

„M-a întrebat in mod direct daca vreau sa fac politica sau secretariat de stat. I-am spus ca doar secretariat de stat, in litera legii. Am văzut un semn de intimidare”, a spus Dodu.

Sursa: Recorder.