Un nou serviciu turistic: Cari Trip. Plătești ceea ce e gratis!

„Cerul e limita”, spune un proverb motivațional și perfect adaptabil și pentru acest articol.

Vacanțele sunt cele mai dorite moduri de evadare din cotidian pentru că vacanțele oferă, înainte de toate, experiență și amintiri.

Să călătorești, mai ales in destinații îndepărtate, nu e tocmai ușor . Alcătuirea unui itinerar, vânarea celor mai mici prețuri la biletele de avion și cazare, precum și alte ponturi utile sunt aspecte necesare pentru fiecare turist. Slavă domnului că acestea nu sunt secrete si se află la un click distanță. Pe internet găsești o mulțime de site-uri de specialitate care oferă ponturi și oferte de vacanță peste tot in lume. Mai mult, la modă sunt și influiencerii de călătorii care își împărtășesc toate experiențele și sfaturile în vlogurile lor.

Cristi și Ralu sunt un cuplu vloggeri de travel foarte populari. Performanța lor din cei 5 ani de călătorie înseamnă peste 30 de țări vizitate și peste 300.000 de abonați pe YouTube și cu siguranță mulți turiști si-au făcut itinerariul după sfaturile celor doi.

Se poate ca cei doi să nu fi fost mulțumiți de veniturile obținute din vizualizările de pe YouTube și s-au gândit să își vândă sfaturile prin serviciul propriu intitulat Caritrip.ro

Caritrip.ro platforma de unde poți să cumperi sfaturile și ponturile de care ai nevoie în călătoria ta sau chiar să îți organizeze propria ta vacanță. Astfel, daca vrei să afli un ghid de călătorie pentru Cuba sau Thailanda plătești 22 de euro si afli pe bani ceea ce aflai si gratis. Mai mult, dacă nu ai chef să îți cauți bilete de avion sau cazare atunci plătești 80 de euro că să îți facă ei treaba asta.

Ce garanție ai? Nici una! Si asta e scrie și in Termenii si condițiile site-ului Caritrip.ro acolo unde fraierii care plătesc ce este gratis nu citesc. Garanția e că nimic nu e sigur, ci a fost sigur in trecut, atunci când cei doi au testat serviciile respective.

„Nu putem fi traşi la răspundere dacă lipsa de conformitate a serviciului apare ca efect al schimbării calității produselor oferite de unitățile de alimentație publică (restaurante, baruri, cafenele, cluburi, taverne etc.), ulterior datei în care reprezentanții Prestatorului au verificat în mod nemijlocit calitatea acestora. Nu suntem răspunzători nici pentru schimbarea standardelor de calitate a unităților de cazare recomandate de Prestator, ulterior datei la care reprezentanții Prestatorului au verificat acele unități de cazare. Totodată, modificările de prețuri la cazare, transport, taxe turistice, bilete de intrare la obiective și orice alte cheltuieli, în destinațiile recomandate de Prestator și în legătură cu care se realizează contractul de Prestări servicii nu va angaja în nicio măsură vreo răspundere a Prestatorului. Menționăm expres că Prestatorul nu este o agenție de turism și nici nu intenționează să realizeaze activități specifice agențiilor de turism.” ( Termeni si condiții, Cari.ro)

In altă ordine de idei, dacă crezi că o sa poți sa iti recuperezi banii făcând retur serviciului achiziționat te înșeli. Genul acesta de „sfaturi” se încadrează la categoria cursuri si are regim special daca vrei să faci retur așa cum are si lenjeria intimă.

Atunci când vinzi un produs sau serviciu cumpărătorul trebuie sa știe ce cumpara. Ce contine acel serviciu. Ori Cristi și Ralu nu stii ce vand. La modul generic vorbesc despre un „ghid” si „personalizare vacanta”. In fond, pare a fi vorba despre niște povesti spuse la o bere pentru care ei caută cumpărători.

In opinia noastră, ce vand ei nu e nici produs, nici serviciu, ci caterincă pentru fraieri dispuși să plătească pentru ceva ce există gratis. Și cum fraieri sunt destui peste tot, le urăm mult succes celor doi vloggeri de calatori.

Sursa foto: Facebook/ CristisiRalu si Caritrip.ro

Daca v-a fost de folos aceasta informație nu uitați sa ne dați urmăriți pe Facebook pentru a afla toate ofertele de vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *