Baronul de Suceava face un drum mic la preț de unul mare

Baronul de Suceava, veșnicul Gheorghe Flutur de la PNLPSD, face un drum de 10 km care costă cât unul de 50 km la București. Cunoscut pentru fandoselile naționaliste și tradiționaliste, bătător de toacă la biserică, acest vrednic creștin si bun apărător al banului public se apucă de încă o „treabă mare” care pute tare a șperțuială.

Defapt.ro este singura publicație care scrie despre costurile nejustificat de mari pe care CJ Suceava le va cheltui pe centura de la Gura Humorului. De ce singura publicație? Pentru ca jurnaliștii independenți de aici nu iau bani de la partide ceea ce face aceasta analiză și mai verosimilă.

Probabil cea mai scumpă șosea din România: centura Gura Humorului, care are doar zece kilometri, va costa aproape cât toată autostrada de centură din nordul Bucureștiului, care are circa 50 de kilometri.

Foto: Inquam/Casian Mitu

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, ieri, indicatorii tehnico-economici pentru şoseaua de centură Gura Humorului, parte a Autostrăzii Nordului, costurile fiind estimate la circa 539 de milioane de euro, respectiv 2.698.840.811,24 lei (cu TVA), din care construcţii-montaj (C+M) 2.318.151.912,36 lei. Acest consiliu județean este condus de Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte al PNL.

Pentru comparație, costurile porțiunii din nord al autostrăzii de centură a Capitalei sunt de circa 2,35 miliarde de lei, dar fără TVA. Însă aceasta este o autostradă de circa 50 de kilometri, iar costurile exproprierilor sunt mult mai mari în Ilfov.

Sursa: defapt.ro ( publicație neplătită de partidele politice)

Gheorghe Flutur bate toaca a pagubă. A pagubă pentru ăia care il mai votează”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *