Capcana biletelor de avion ieftine de la Wizz către Maldive

Cauți bilete ieftine către Maldive?

Atenție mare când vânezi bilete de avion ieftine pentru că s-ar putea să te coste mai mult la finalul sejurului. Multe oferte la biletele de avion ascund în spate escale lungi și nu e confortabil să dormi in aeroport și să cheltui bani la restaurantele din aeroport, ca să nu mai vorbim că pierzi prea mult timp inutil.

Una dintre ofertele de acest gen este spre Maldive operat de compania Wizz Air. Din Cluj, dar mai ales din București poți să zbori cu Wizz către Abu Dhabi, iar de acolo, tot cu Wizz poți zbura spre Maldive la pun preț total chiar și de 200 de euro dus-întors.

Trebuie să știi escala pe care o faci în Abu Dhabi e lungă de aproape 24 de ore. Zborul din Abu Dhabi către Male( Maldive) pleacă la ora 11: 45, iar zborul tău din România sau chiar si din alte orașe europene ajunge după aceasta oră. Deci va trebui să iți iei o noapte de cazare in Abu Dhabi până ziua următoare.

Același lucru îl pățești și la întoarcere. Avionul din Maldive ajunge in Abu Dhabi la ora 23:40 și ai de așteptat până ziua următoare la ora 21 când ai zbor spre București, deci e clar că mai iei o zi de cazare si in Abu Dhabi.

Se speculează ideea cum că de fapt aceste conexiuni lungi ar fi fost negociate intre compania maghiară și autoritățile din Abu Dhabi cu scopul clar ca turiști să fie nevoiți să cheltuie cât mai mulți bani si în aceasta tară.