Care sunt cele mai frumoase plaje din Maldive

Plajele din Maldive sunt recunoscute pentru frumusețea lor excepțională și peisajele paradisiace. Iată câteva caracteristici distinctive ale plajelor din Maldive.

  1. Veligandu Island beach

Insula este o fâșie îngustă de pământ, întinsă spre nord și sud. Are o lungime de numai 600 m și întreaga suprafață acoperă 8,9 hectare. La capătul sudic, departe în mare, există un banc de nisip, care a dat numele întregii insule („veligandu” – scuipat, banc în limba divehi). Aceasta este una dintre cele mai bune plaje ale insulei, dotată cu șezlonguri, umbrele, bar pe plajă Thundi și piscină panoramică în aer liber.

Partea de est a insulei intră într-un ocean deschis, astfel încât oamenii de aici se pot întâlni cu broaște țestoase, moray, stingrays, rechini de recif și delfini. Reciful de aici este mai strâns, iar cursurile sunt mai puternice, așa că ar trebui să fie observat de începătorii în scufundări. Pe prima linie există vile de lux cu propriile lor plaje și zone de agrement, bungalouri mai ieftine sunt situate la 100 m de mal de-a lungul palmelor și mangrovei.

De la Aeroportul Male, oamenii pot ajunge pe insulă cu hidroavionul în doar cincisprezece minute.

2. Rasdhoo Island beach

Bikini este o plajă cerească situată pe o mică insulă din Oceanul Indian. Are nisip alb, palmieri luxurianți, ape transparente, cocktailuri tropicale gustoase și restul binecuvântărilor tropicale. Ecologia locală merită o atenție specială: aer curat, natură sălbatică și oceanul cu mii de specii de pești așteaptă.

3. Huvahendhoo Island beach

Insula Huvahendhoo ocupă o zonă foarte mică (600 x 100), înconjurată de o lagună transparentă și nisipuri albe și pure. Întreg teritoriul este un complex de bungalouri pe plajă și vile pe grămezi. Există o unitate completă cu natura, cărările sunt acoperite cu nisip, pe care oamenii pot merge desculți. Tranzițiile sunt din lemn, astfel încât turiștii pot uita de pantofi.

Lily Beach este o plajă privată neatinsă pe insula Huvahendhoo. Este situat aproape de cele mai populare zone de scufundări. Este cel mai popular loc pentru vacanța de familie sau o excursie romantică în Maldive. Oferă servicii excelente și facilități fantastice.

4. Cocoa Island beach

Cocoa Island este un mic hotel insular pitoresc, care face parte din arhipelagul Maldivelor. Este situat în partea ecuatorială a oceanului Indian, în Atolul Sud Male. De la Aeroportul Internațional Male este posibil să ajungeți la insulă cu barca cu motor sau cu hidroavionul, transferul nu va dura mai mult de patruzeci de minute.

O insulă este o mică bucată de pământ (360 m lungime și 84 m lățime), înconjurată de o mare limpede turcoaz și de un recif de corali gigant. În jurul perimetrului se întindeau frumoase plaje acoperite cu nisip alb și încadrate de verde de smarald. În estul insulei există un scuipat de nisip frumos, care iese în evidență departe în mare, plajele din nord sunt sălbatice și aproape pustii. În partea de vest, există o piscină mare cu vedere, cu o zonă de lounge luxoasă, înconjurată de palmieri maiestuoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *