Dacă PNL pierde Clujul atunci pierde „echipa câștigătoare” a lui Rareș Bogdan, Bode, Boc, Ciucă, Iohannis, cei mai obraznici și dubioși liberali.

Sfidarea cu care tratează PNL ancheta Recorder: Cartelul din Carpati sau obrăznicia sleitului de minciuni Rareș Bogdan care ne spune că: „sunt perceput ca fiind patriot” , atunci când motivează de ce apare pe afiș lângă Lia Olguța Vasilescu, cred face parte din strategia electorala. Probabil, strategia PNL e să ofere scârbă și sfidare tocmai ca lumea să nu meargă la vot și să voteze doar activul de partid, care le va asigura funcțiile râvnite de obraznicii din fruntea partidului. Tocmai de aceea cea mai mare umilință pentru PNL e să piardă Clujul. Dacă PNL pierde Clujul atunci va pierde „ echipa câștigătoare” a lui Rareș Bogdan, Bode, Boc, Ciucă, Iohannis, cei mai obraznici și dubioși liberali.

Dacă acum patru ani PNL ne indemna să votăm cu ei ca să ne scape de PSD, iată că principala lor realizare este exact opusul: ne-a dat PSD cu forța! Oare pentru binele nostru sau al lor? Știți voi mai bine răspunsul. Pentru această trădare, mulți cetățeni vor vota contra PNL.

La Cluj Napoca, Emil Boc, la fiecare tur de alegeri, dădea „gol cu poarta goală”, căci nu avea un adversar redutabil. Pentru aceste alegeri toți din PNL se așteptau ca poarta să fie din nou goală, mai ales ca ADU, (Alianța Dreptei Unite) pare să joace cu o „rezervă” care nu are atrage simpatie.

Dar iată ca jocul electoral la Cluj pare să aibă miză mare: Cea mai mare umilință pentru PNL e să piardă Boc Clujul

Șanse mari ca să-l piardă sunt pentru că, parcă de nicăieri, a apărut un candidat independent, carismatic și cu mult potențial in persoana lui Sabin Sărmaș

Pe surse se zvonește că in toate sondajele Sabin Sărmaș e foarte aproape de Boc, iar alte sondaje îl dau chiar câștigător, însă depinde de prezența la vot. Boc și trupa lui din PNL știe asta si sunt in criză de nervi și încearcă tot felul de matrapazlâcuri care să-l încurce pe Sabin. Au limitat la doar 10 locații unde candidații își pot pune afișele, în timp ce la Florești sunt 15 sau spre exemplu Iași, orașul coruptului Chirica, sunt 84 de locuri amenajate.

Cert este că, mulți clujeni s-au săturat de Boc, de marile proiecte pe care le tot promite dar nu le face si de isteriile lui din ultimii ani, care ni-l arată ca pe un mic dictator. Oricine l-a întrebat ceva incomod pe Facebook a fost blocat.

Nu știm dacă Sabin Sărmaș poate fi „nănașul” lui Boc, însă daca Emil Boc va pierde atunci acest eșec va fi cea mai mare umilință pentru PNL, pentru „echipa câștigătoare”, pentru Rareș Bogdan, Lucian Bode, Ciucă si probabil vor reseta PNL.

Sursa foto: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *