Generația Z este mai inteligentă pentru că acceptă mai ușor schimbările

Copiii născuți după anul 1996 și până în anul 2010 sunt considerați de către sociologi ca făcând parte din GENERAȚIA Z. Anterior acestei generații e Generația Y sau Milenalii născuții intre anii 80 și 90, iar mai în urmă e Generația X care cuprinde persoanele născute între 1961- 1980. Fiecare generație e în contradicție una cu alta de aici și expresia „războiul dintre generații”. Aceste comportamente sunt influențate în mare măsura de evoluțiile tehnologice care sunt tot mai mari de la an la an.


Generația Z aparține fără doar și poate boom-ului tehnologic, iar odată cu dezvoltarea tehnologică și apariția noilor tehnologii, comportamentul părinților, a milenarilor de fapt, a trebuit să se adapteze schimbărilor care nu au fost ușoare dacă rădăcinile acestora sunt adânc înfipte in conservatorism.

În schimb, Generația Z a deprins de la naștere abilitatea de a se adapta mai repede schimbărilor ceea ce îi fac mai inteligenți pe membrii acestei generații, spun psihologii. Și nu e singurul element care le crește nivelul de inteligență, ci si faptul că asimilează mai repede, chiar nativ, noțiunile tech.

Generația Z este o generație diversă care a învățat să accepte diferențele și să aprecieze unicitatea celor din jurul său. Acești tineri sunt preocupați de protecția mediului, preocupările alimentare sunt orientate mai mult spre stilul vegan. Totodată sunt toleranți, pro-LGBT și deschiși la nou.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *