Haos total pe Aeroportul Cluj din cauza curselor Wizzair! Zeci de curse anulate sau întârziate

Problemele curselor de la compania Wizzair au aruncat în haos aeroportul din Cluj-Napoca. 

Dupa ce la prânz a ajuns un zbor de la Bergamo care trebuia să aterizeze de ieri, in cursul zilei situația s-a înrăutățit rapid, numărul curselor cu probleme crescând de la o oră la alta.

Nu mai puțin de 10 curse care trebuiau să sosească la Cluj au fost întârziate cu mai multe ore , cele mai multe dintre ele cu aproximativ 3 ore. Cursa de la Londra Luton a avut o întârziere de 6 ore !

Alte două zboruri au fost anulate complet, este vorba de cele de la  Zaragoza și Basel, iar despre cursele de la Bergamo și Treviso de azi se știe doar că sunt amânate , dar nu este afișat până când. 

Avionul de la Bruxelles Charleroi care trebuia să ajungă ieri este programat să aterizeze astăzi înainte de miezul nopții.

Și în ceea ce privește plecările situația este la fel de confuză, cu întârzieri de ore și zboruri anulate.

ATENTIE CĂLĂTORI! Pentru întârzieri de peste 3 ore se plătesc despăgubiri! Reprezentanții unei companii care procesează cereri de desbăgubire, aflată în terminalul de sosiri , au declarat pentru Știri de Cluj : ”Pasagerii trebuie să știe că pentru întârzieri de peste 3 ore se plătesc despăgubiri, iar pentru zboruri amânate de pe o zi pe alta compania aeriană trebuie să asigure cazare și hrană.”

Chiar în timpul discuției cu reporterul nostru, reprezentanții companiei abordau clienții de la zborul sosit de la Zakynthos , care avea peste 4 ore întârziere, anunțându-i că au dreptul lla 400 de euro despagubiri .

Sursa: Stiri de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *