Ce au povestit despre Romania doua turiste din Grecia

Două turiste din Grecia, Maria și Olivia, au petrecut o vacanță de vis în țara noastră. Cele două au vizitat mai multe locații de vis din București și Brașov, fiind dornice să împărtășească experiența lor din țara noastră cu fanii de pe YouTube.

„Mâncarea e excelentă și sățioasă, iar în ceea ce privește băuturile am încercat și țuică și afinată, însă ne-a plăcut mai mult afinata. Sinceră să fiu, mă așteptam să fie mai tare țuica”, mărturisește Olivia.

Desigur, o vizită în Capitală nu este completă până când nu ajungi și la Palatul Parlamentului, iar cele două turiste au fost impresionate de acest obiectiv. „E pur și simplu uimitor cât de mare poate fi această clădire. Am citit undeva că recent Palatul Parlamentului a fost evaluat la patru miliarde de dolari. E nebunesc prețul. Și cine ar avea bani să plătească toate utilitățile la o asemenea clădire-gigant, una dintre cele mai mari din lume?”, se întreabă Maria

De la București, cele două au pornit spre Brasov, unde au fost profund impresionate de Biseria Neagră și Piața Sfatului. Ele au spus despre Brașov că „e un oraș absolut încântător. Brașovul e plin de istorie, frumusețe și mâncare delicioasă. În același timp, e un oraș cu o istorie complicată și deopotrivă foarte interesantă.”

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *