Fiul procurorului „Nu mă cunoaşteţi? ”a câștigat un concurs unde taica-său e vicepreședinte

Fiul celebrului procuror Horodniceanu a fost angajat la Tribunalul Iași, pe un post de expert jurist, printr-un concurs organizat de CSM-ul unde taica-său este vicepreședinte. Într-o complexă anchetă făcută de site-ul Dezvăluirea

Fiul procurorului Daniel Horodniceanu a fost angajat de Consiliul Superior al Magistraturii pe singurul post de expert jurist scos la concurs de Tribunalul Iași, în perioada martie-aprilie  2023. Concursul a fost organizat de CSM, unde procurorul Daniel Horodniceanu deține funcția de vicepreședinte. Au fost 31 de candidați iar Andrei Horodniceanu s-a clasat pe locul 5 la proba scrisă cu 90 de puncte.

Andrei Horodniceanu, fiul vicepreședintelui CSM, procurorul Daniel Horodniceanu a fost angajat anul trecut în luna mai pe singurul post de expert-jurist scos la concurs de Tribunalul Iași. Șefa Tribunalului spune că salariul lui Andrei Horodniceanu este secret.

Articolul complet aici.


Procurorul Daniel Horodniceanu a devenit cunoscut în urma incidentului când a fost oprit în trafic de către doi polițiști și s-a arătat foarte deranjat de gest replicându-le acestora: „De ce m-aţi oprit? Nu am voie vă să vă depăşesc sau ce? Sunt procuror şef Horodniceanu de la Crimă Organizată. Nu mă cunoaşteţi? De ce nu mă cunoaşteţi oare? (…) Nu ştiţi cu cine vorbiţi. (…) Eu sunt procuror de 25 de ani. M-aţi oprit pentru că am avut tupeul să vă depășesc”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *