Presa sportivă din România cinstește „cultul moaștelor” lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada 1996-2013, perioada despre care se spune ca a reprezentat gloria „blaturilor” din fotbal. A mai fost și deputat in Parlamentul României din partea partidului PRM.

Poartă infama poreclă „Corleone” de notă disprețul societății si mai ales a lumii fotbalistice la adresa sa.

„Corleone”,a fost condamnat în ianuarie 2019 de Tribunalul București la 4 ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită şi complicitate la spălarea banilor, însă în noiembrie 2021 Curtea de Apel Bucureşti a anulat sentința şi a dispus rejudecarea dosarului de la zero.

Cu toate acestea și mai ales că nu mai reprezintă o instituțional fotbalul românesc, aproape zilnic presa sportivă îl promovează in știri, dezbateri si reportaje oferind cel mai grotesc și grețos cult a unui personaj asupra căruia nu există miros de mir sau tămâie.

Laolaltă cu alți mahări hidoși din peisajul fotbalistic, reputate canale media ne toartă cu sila aceste „moaște” ambalate în știri aproape zilnic. Tânăra generație nici nu știe cine a fost Mitică Dragomir, dar le este murdărită mintea cu aceste subiecte irelevante.

Dacă Dumitru Dragomir e părerológul de serviciu a acestor canale media înseamnă că nu se pot poziționa peste limita ridicolului. Dar poate că la mijloc e vorba de sponsorizări. Dar chiar si așa, cât de mult să te cobori la un asemenea nivel?!

Iată câteva exemple recente:

Dumitru Dragomir critică achizițiile efectuate de giuleșteni: „Nu ştiu cine face transferurile la Rapid, dar spuneţi-i asta!” + Despre cine a spus ferm: „Eu nu l-aș fi luat!” ( Gazeta Sporturilor)

Cine sunt cei trei bărbați care moștenesc imperiul de peste 100 de milioane de euro al lui Dumitru Dragomir! Fiul și nepoții lui nea Mitică, dezvăluiri din interiorul familiei ( ProSport.ro)

Dumitru Dragomir știe cine ia titlul în Superligă: ”Va pierde la mustață” (Sport.ro)

Mitică Dragomir și-a scos soția la restaurant și s-a blocat când a venit nota de plată: “E nenorocire!” (Digi Sport)

Mitică Dragomir rupe tăcerea! A spus tot adevărul despre cum „l-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua!” (Fanatik)

Sursa foto: (Fanatik.ro)