Tot ce trebuie sa știi înainte sa vizitezi Benidorm

Statiunea Benidorm este foarte bine pozitionata pentru cei care iubesc vacantele active combinate cu zilele de relaxare la plaje, puteti vizita si cele 2 orase importante si foarte frumoase ale Spaniei, Valencia si Alicante. I se mai spune Beniyok sau Manhattan-ul Spaniei. Tot aici se gaseste si cea mai inalta cladire rezidentiala din Spania, Neguri Gane cu 43 etaje si 148 m inaltime.

În Benidorm, există o varietate de atracții și activități pe care le poți explora și te pot ajuta să-ți petreci timpul într-un mod plăcut și interesant. Iată câteva dintre cele mai populare locuri și atracții din Benidorm:

Plajele Benidormului: Levante Beach și Poniente Beach sunt cele mai populare plaje din Benidorm, cu nisip fin, ape cristaline și o gamă largă de facilități pentru turiști, cum ar fi șezlonguri, umbrele de soare și sporturi nautice.

Parcul tematic Terra Mítica: Acest parc tematic reprezintă o călătorie în lumea antică, oferind o varietate de atracții și spectacole legate de mitologia greacă, egipteană și romană.

Aqualandia: Parcul acvatic Aqualandia este o destinație populară pentru turiști, oferind o gamă largă de tobogane, piscine și atracții pentru toate vârstele.

Mundomar: Acest parc marin oferă oportunitatea de a interacționa cu delfini, lei de mare, pinguini și alte animale marine, precum și spectacole captivante.

Observatorul Sticla (Mirador del Castillo): Situat pe dealul din centrul orașului vechi, acest observator oferă o panoramă impresionantă asupra orașului și a coastei.

Balcón del Mediterráneo: Acest punct de vedere este situat în centrul orașului vechi și oferă o priveliște frumoasă asupra plajelor și a mării.

Centrul vechi (Casco Antiguo): O plimbare prin străzile înguste și pitorești ale centrului vechi te va duce înapoi în timp și îți va permite să descoperi farmecul autentic al Benidormului.

Cum ajungi in Benidorm de la aeroportul din Alicante și Valencia

Exista zboruri directe din mai toate aeroprturile din Romania spre Alicante sau Valencia.

Distanta Alicante-Benidorm este de 45 km iar Valencia-Benidorm 150 km.

  Pentru transfer privat Terravision  din aeroportul din Alicante catre hotelul din Benidorm unde locuiti mergeti cu autobuzle Terravision.  17 euro/sens. Pentru rezervari, click aici Terravision.

De la aeroportul din Valencia-Benidorm un transfer cu firma Alsa costa de la 22 euro / sens. Distanta este parcursa in 2 ore 15 minute.

De la aeroportul din Alicante-Benidorm un transfer cu firma Alsa costa 10 euro pe sens. Distanta este parcursa in 45 minute.

Rezervati biletele de aici Alsa.


Pentru bilete ieftine de avion cautati mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *