De unde provine carnea de la Kaufland

În țara noastră, magazinele Kaufland lucrează cu șapte ferme care livrează 2.000 porci pe săptămână. Șefii lanțului de magazine Kaufland au pus la dispoziție un nou program agricol pentru carnea de porc.

În prezent, 80% dintre produsele vândute de magazineke Kaufland sunt de origine românească. Însă, potrivit șefilor Kaufland, 60% din carnea de porc de pe rafturile magazinelor este produsă în România. Totuși, mai există și un alt aspect pe care trebuie să îl cunoști.

Ce spune Kaufland despre carnea de la „Raftul Românesc”

Dacă stai să te gândești de unde provine carnea de porc de la Kaufland de la „Raftul Românesc”, ai știi să dai un răspuns corect? Reprezentanții magazinelor comerciale au precizat că din carne de porc expuse la „Raftul Românesc” provin atât porci nu doar crescuți, cât și porci născuți pe meleagurile autohtone.

Suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România. În același timp, suntem alături de fermierii sprijinindu-i să adere la primul program de bunăstare a animalelor.

Noul program agricol sprijină fermele de porci să adere la standarde superioare de bunăstare a animalelor, pentru ca românii să poată pună pe mesele lor carne de porc 100% românească, de o calitate mai bună.”, au transmis reprezentanții Kaufland.