Ce poți sa vizitezi in Tunisia


Tunisia este o destinație fascinantă cu o istorie bogată, plaje frumoase și o varietate de atracții turistice. Iată câteva dintre locurile și atracțiile pe care le puteți vizita în timpul vacanței în Tunisia:

Cartagina: Situată la aproximativ 15 kilometri de Tunis, Cartagina este un sit arheologic impresionant, cu ruinele unui oraș antic fenician. Aici puteți vizita siturile istorice, cum ar fi Cartagina antică, amfiteatrul roman și muzeele locale.

Medina din Tunis: Medina veche din Tunis este un labirint de străzi înguste, piețe vibrante și clădiri istorice. Aici puteți explora suq-urile tradiționale, unde veți găsi o varietate de produse, de la textile și produse de artizanat până la condimente și alimente locale.

Sousse: Acest oraș situat pe coasta de est a Tunisiei este cunoscut pentru medina sa UNESCO și pentru cetatea sa istorică, care oferă vederi panoramice spectaculoase asupra orașului și mării. De asemenea, puteți vizita Muzeul Arheologic de lângă Medina.

Douz și deșertul Sahara: Douz este poarta de intrare în deșertul Sahara din sudul Tunisiei. Puteți face excursii cu cămile în deșert, admirați apusurile și răsăriturile soarelui, și experimentați viața nomadă tradițională.

El Jem: Aici puteți vizita impresionantul Amfiteatru Roman din El Jem, care este unul dintre cele mai bine conservate amfiteatre romane din lume și este inclus în lista UNESCO.

Portul El Kantaoui: Această stațiune de pe coasta de nord-est a Tunisiei oferă plaje frumoase, terenuri de golf și porturi de agrement, precum și magazine, restaurante și hoteluri de lux.

Plajele: Tunisia are o lungă coastă mediteraneeană cu plaje frumoase, unde puteți relaxa, face scufundări și practica sporturi acvatice

Citeste si Cat de sigura e Tunisia

Cand sa mergi in Tunsia

Vacanta in Tunisia de la 301 € cu zboruri directe de pe 7 aeroporturi din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *