Vacanta in Tunisia de la 301 € cu zboruri directe de pe 7 aeroporturi din Romania

Există mai multe motive pentru a considera Tunisia ca destinație de călătorie in trend, inclusiv prețurile relativ accesibile pentru multe aspecte ale călătoriei. Iată câteva motive pentru a merge în Tunisia și câteva exemple de prețuri:

Tunisia are o coastă frumoasă cu plaje de nisip fin, perfecte pentru relaxare și sporturi acvatice. Multe hoteluri oferă acces privat la plajă sau sunt situate în apropierea plajelor.

O excursie în deșertul Sahara este o experiență unică și memorabilă în Tunisia. Puteți face excursii cu cămile, vizitați oazele ascunse și admirați peisajele spectaculoase ale deșertului.

Prețurile pentru cazare, mâncare, transport și activități în Tunisia pot varia în funcție de sezon, de locație și de nivelul de confort dorit. În general, însă, Tunisia este considerată o destinație mai accesibilă decât multe alte locuri din Mediterană și Europa. De exemplu, prețurile pentru cazare la hoteluri pot începe de la aproximativ 20-30 EUR pe noapte pentru opțiuni de buget și pot crește în funcție de calitatea și facilitățile hotelului. Prețurile pentru mâncare pot începe de la aproximativ 5-10 EUR pentru o masă simplă într-un restaurant local.

Daca vrei să ajungi pe cont propriu in Tunisia si sa iți organizezi singur vacanta află că o sa ieși scump deși destinația este ieftina. De vina e faptul că nu există zboruri de linie directe din România, iar cele cu escala nu sunt foarte rentabile. Iți recomandam să apelezi la o agenție de turism pentru că pachetele de vacanta in Tunisia sunt ieftine si poți să zbori direct cu curse charter de pe 7 aeroporturi din Romania: București, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Suceava si Timișoara.

Am găsit cele mai bune oferte pentru aceasta destinație pe site-ul companiei Christian Tour

Din Brașov cu începere din 14 iunie 2024 iar prețurile încep de la 379 €/persoană – 7 zile. Ultimul sejur începe in 20 septembrie 2024

București: zborurile din București sunt planificate începând din 1mai 2024 si 340 € este cel mai ieftin bilet. Site-ul agenției de turism arata multiple perioade de vacanta pană la finalului lunii octombrie.

Din Cluj Napoca poți să zbori direct pe plajele călduroase din Tunisia încă din 17 aprilie 2024. 357€ este cel mai ieftin bilet pentru 7 zile.

350 € te costa biletul si daca zbori din Craiova începând din 11 iunie 2024, iar ultimul sejur este planificat sa înceapă in 17 septembrie 2024.

Din Moldova sunt programate chartere atât din Iași începând cu data de 11 iunie 2024, cat si din Suceava încăpând din 10 iunie 2024.

Cel mai ieftin bilet de vacanta pentru Tunisia l-am găsit cu plecare din Timișoara la 301€, conform site-ului companiei. Primul sejur cu plecare din Timișoara este programat pe 3 mai 2024.

Pentru rezervări si alte informații accesați situl companiei aici