Comasarea 3 in 1: Oportuniști din toate partidele, uniți-vă!

Așa zisa „comasare”, termen făurit de „telectuali” PSD și PNL, este un soi de doctrină prin care nu doar PNL se dizolvă in PSD, ci toți oportuniști din toate partidele se unesc precum șobolanii la hoit.

Am intrat în politică dintr-o revoltă interioară a faptului că România este condusă de 25 de ani de o clasă politică care pur și simplu te lasă la voia întâmplării.”, a declarat Beniamin Todosiu intru-un interviu acordat PRO TV

Todosiu a intrat in politică in 2016 si tot discursul politic a fost bazat pe ideea luptă împotriva PSD si PNL. Cu PNL s-a temperat, căci primarul USR care a câștigat primăria Alba Iulia venise de la PNL, iar mai apoi PNL le devenise parteneri de guvernare pentru câteva luni, așa că deputatul Todosiu a tunat și fulgerat împotriva PSD. Până azi! A lăsat USR „la voia întâmplării” și s-a făcut coleg cu dușmanii lui politici de la PSD. Oportunistul care și-a micșorat stomacul ca să încapă in afișele electorale a declarat că:

„De astăzi, sunt alături de #NOULPSD și, împreună cu noii mei colegi, Victor Negrescu și Corneliu Mureșan, continuăm transformarea PSD într-un partid deschis, care susține în administrația locală și județeană oameni profesioniști, integri și care pot schimba în bine județul și comunitățile locale.

Iată cum își adaptează discursul. Adică el a intrat in „NOUL PSD”, nu in partidul ăla care a distrus Romania și alea, alea… O fi icoana lui Ciolacu făcătoare de minuni sau ce însemnă noul PSD?

Apoi mai e o întrebare: ce o fi văzut PSD Alba in această arătare politică? Nu am remarcat la Beniamin Todosiu să aibă vreo abilitate politică. Dacă aveți răbdare și căutați in presa locală veți descoperi interviuri si emisiuni din care reiasă că e un analfabet funcțional.

Dacă n-ai rușine te duci cu drag la partidul pe care l-ai înjurat ani de zile.

Dacă n-ai rușine, tu PSD, îl primești cu drag pe cel care te-a înjurat ani de zile.

Însă ce nu știu aceste nulități e faptul că alegătorii nu se comasează și nu se mută.

Citește si alte articole despre Beniamin Todosiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *