Cosmin Avram – vloggerul locurilor nevăzute și neștiute

Un vlog de călătorii nu este un clip cu imaginii din locurile pe care le vizitezi. Un vlog de călătorie trebuie să te facă să explorezi și să retrăiești senzațiile pe care care le-a trăit și cel care a filmat.

Mulți folosesc vlogurile de călătorie ca pe un ghid atunci când se pregătesc să viziteze anumite destinații.

Pe lângă asta, un vlog de călătorie, bine realizat, poate fi și un produs de delectare prin explorarea emoțiilor și creativității autorului. Însă, informarea, educarea si documentarea realității despre locuri, oameni și culturi sunt aspectele principale pe care ar trebui să le ofere un vlog de călătorii.

Cosmin Avram

documentatul

235. 000 urmăritori pe YouTube

Cosmin Avram se remarcă prin vloguri care prezintă locuri și oameni din medii diferite, fie ca e vorba de locuri exotice, fie că prezintă locuri periculoase sau culturi fascinante, narațiunile sale sunt captivante.

Printre tarile vizitate de Cosmin enumerăm: Ucraina, Rusia, China, Filipine, Thailanda, Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Malaezia, Israel, Grecia.

Din toate țările vizitate vlogurile lui Cosmin Avram alcătuiesc un veritabil ghid de călătorie pentru oricine vrea să-i calce pe urme, dar totodată firul narativ te atrage în povestea sa.

Arată că are abilitatea crea o poveste coerentă și captivantă care să atragă și să mențină interesul audienței.

Se remarcă prin interesul crescut de a se documenta și a căuta informații relevante din surse diverse și credibile. In multe din vlogurile sale este însoțit de ghizi sau localnici care descriu in mod autentic realitățile locurilor vizitate.

Curiozitatea lui Cosmin este un alt element de originalitate și aduce o notă de suspans clipurilor sale.

Interacțiunea cu localnicii depășește limita curiozității sau a prieteniei și face ca interacțiunea cu aceștia să îți transmită autenticitatea locului în toată sensibilitatea lui.

Referitor la elementele vizuale și tehnice, vlogurile lui Cosmin Avram nu se intersectează cu aspecte de amatori. Chiar din primele vloguri publicate pe canalul de YouTube se observă cunoștințe de editare video și inovație artistică in montaj, iar sunetul este filtrat de zgomotele deranjante de fond.

Apetența pentru documentare îl ajută în depănarea firelor epice în vlogurile cu subiecte tabu cum sunt: credința sau războiul.

Cel mai vizualizat volog a lui Cosmin prezintă partea neștiută și underground din Dubai. Mafia și prostituția din Dubai sunt locuri despre care trebuie să te documentezi ca să nu cazi victimă atunci când o să vizitezi acele locuri.

In vlogul de mai jos puteți descoperii partea întunecată sau nevăzută din spatele „luminii sfinte” de la Ierusalim.

Pentru a urmării toate vlogurile lui Cosmin va invităm să vă abonați la canalul său de YouTube

Daca v-a fost de folos aceasta informație nu uitați sa ne dați folos pe Facebook pentru a afla toate ofertele de vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *