Elena Lasconi dă de pământ cu conducerea USR

Elena Lasconi, probabil unul dintre usr-iștii cei mai populari și credibili ai partidului, a ținut un discurs curajos în cadrul Comitetului Politic al USR.

Dacă la alegerile europarlamentare vom avea un scor sub 20% întreaga conducere să-și dea demisie” a spus Lasconi.

Acesta a mai spus despre „șutul în fund”, referindu-se probabil la Drulă și echipa sa care a dat-o jos de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare.

Cert e că actuala listă de candidați USR are în frunte niște personaje politice expirate și necredibile cum ar fi: Dan Barna, Vlad Voiculescu și oprtunistul politic Vlad Botoș.

Probabil că și aceștia își cunosc condiția de „vagoane ruginite”, după cum a spus fostul președinte al gărzii de mediu Octavian Berceanu, și vor sa își asigure un loc călduț și departe de România.

Ne este foarte clar că în USR democrația se află în „pixul lui Drulă”, de vreme ce tot Lasconi a cerut ca pentru candidatura la funcția de președinte al României să voteze toți membrii partidului.

USR are contextul favorabil să obțină un rezultat bun la alegerile din acest an și chiar sa între în turul doi la prezidențiale, însă doar dacă vine cu un candidat credibil. Dacă nu se întâmpla asta însemna că joacă cartea UDMR doar pentru a asigura un loc călduț unor lideri obosiți și acoliților lor.

Sursa foto: Elena Lasconi / Facebook