O învățătoare din județul Sibiu aleasă „învățătoarea anului”

Campania ”Învățătoarea Anului” este o inițiativă a Mirelei Retegan, președinta Fundației Zurli, cunoscută ca fiind fondatoarea brandului Zurli, personalitate radio și jurnalistă cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul social și umanitar.

”Am ales-o pe Susana Galea pentru ca a fost propusă de un alt dascăl și pentru ca povestea ei ne-a impresionat mult. Doamna învățătoare Galea are 35 de copii în clasă, cei mai mulți sunt romi și cam 75% au dificultăți legate de prezență.

Născuți în familii cu părinți foarte tineri, mulți dintre ei plecați în străinătate, copiii răman acasă, de capul lor. Iar învățătoarea Galea Susana învață în fiecare zi cum să-i aducă la școală”, a explicat Mirela Retegan decizia.

”Vreau doar să vă spun ca România se vede diferit din vârful dealului Vurpăr. Copiii pe care i-am întâlnit astăzi au cele mai normale visuri. Vor să devină jandarmi, doctori, pădurari, cântăreți, polițiști, învățătoare , mame… Astăzi împreună , părinți și copii, au promis ca vor face tot ce trebuie ca să ajungă la școală.

Le mulțumesc partenerilor care ne-au sprijinit. Copiii și doamna învățătoare au plecat acasă cu brațele pline de daruri. Iar noi am plecat fericiți. Avem prieteni noi, 35 de copii și doamna învățătoare din Vurpăr. Și cu o pungă de gogoși. Iar ne-a trimis Dumnezeu fix unde era mai mare nevoie” a concluzionat cea care a oferit premiul.

Sursa: Turnul Sfatului

https://heymedia.ro/cum-pot-barbatii-sa-isi-creasca-barbatia-in-mod-natural/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *