Cauți bilete ieftine spre Zanzibar? Ce variante de zbor sunt pentru Zanzibar?

Am primit din partea cititorilor multe întrebări referitoare la variantele de zbor spre Zanzibar. Ce companie are biletele cele mai ieftine si cum e mai recomandat de achiziționat biletele de la agenție de turism sau individual.

In primul rând, zborurile spre Zanzibar nu sunt printre celule mai ieftine, pentru că cererea pentru aceasta destinație e destul de mare. Nu ne pronunțăm dacă destinația aceasta chiar merită aceste prețuri la bilete, dar fiecare e cu alegerea lui.

Turkish Airlines cu escala in Istanbul, Emirates sau FlyDubai cu escala in Dubai sau Quatar cu escala in Doha sunt companiile care operează zboruri regulate de linie spre Zanzibar, iar costul mediu unui bilet dus-întors este de 850 euro. Daca găsiți la acest preț sau chiar sub atunci să știți că faceți o alegere bună. Aceste zboruri, cu o singura escala, sunt disponibile din Cluj si Bucurași. Daca căutați de pe celelalte aeroporturi din țară atunci zborul dvs. va mai include cel puțin încă o escala.

Partea neplăcută daca zbori cu Turkish Airlines, conform programului de zbor, e că ajungi la ora 2 dimineața, iar plecarea e la 3 dimineața.

Dacă ești norocos și afli de o promoție la bilete de avion atunci poți zbura si cu 600 de euro sau chiar mai puțin. Dar pentru asta trebuie să dai follow la pagina noastră de facebook ca să afli in timp util despre aceste promoții. De curând v-am informat despre o astfel de ofertă: Vacanta in Zanzibar, de la 652 euro zbor si cazare

Cel mai confortabil este zborul direct București – Zanzibar operat de compania HiSky. Trebuie să știți ca acesta un zbor charter, iar biletul se poate achiziționa de la agenția de turism Travel Time pe care o recomandăm cu încredere.

Tariful difera in funcție de sezonalitate. Din experienta, va pot spune ca tariful pentru un bilet pe cursa charter cu destinația Zanzibar pornește de la 1000 euro/ persoana. Zborurile charter sunt disponibile incepand cu sfarsitul lunii noiembrie, prima plecare fiind pe 27.11.2024 si ultima plecare in data de 05.03.2025, in fiecare zi de miercuri a saptamanii (exceptie facand plecarile din datele: 26.12.2024, 02.01.2025) si retur joia (retur la 8 nopti). Foarte important de mentionat este faptul ca aceste biletele sunt nerambursabile si nemodificabile, fiind necesara plata integrala in avans”, ne-a transmis Ionela Dragan de la Travel Time.