Gabriel Pleșa, primarul PNL din Alba Iulia, a fost prins cu doctoratul plagiat

Publicația Cațavencii.ro a dezvăluit că primarul din Alba Iulia, Pleșa Codru Gabriel, proaspăt transferat de la USR la PNL, a ajuns doctor în management cu o lucrare plagiată aproape integral.

Interesant e că presa locală nu a scris nimic despre acest subiect ce ce spune mult cat de independenta e sau daca mai exista presa locala.

Așadar, primarul din Alba Iulia, Pleșa Codru Gabriel, proaspăt transferat de la USR la PNL, a ajuns doctor în management cu o lucrare plagiată aproape integral. Probabil că asta a și fost condiția primirii lui în PNL Alba, mai ales că vorbim despre o organizație condusă, de facto, de către deputatul Florin Roman, și el un plagiator dovedit, retras din postul de ministru al Digitalizării și compensat cu cel de baron local de județ. Lucrarea primarului Pleșa se intitulează „Utilizarea rațională a forței de muncă în județul Alba“ – ce temă de cercetare științifică, wow! – și a fost susținută la Academia de Studii Economice București, Facultatea de Management, în anul de grație 2006.

Peste 200 de pagini din totalul de aproape 270 de pagini sînt un copy/paste grosolan, cum nu vezi nici măcar în compunerile unui elev de liceu, din grupul corijenților.

Capitolul 2 din teza lui Gabriel Pleșa, „Piața muncii. Concept, caracteristici, tendințe“, capitolul 3 – „Oferta forței de muncă în România“, precum și capitolul 4, „Forța de muncă din perspectiva societății“ sînt în întregimea lor copiate dintr-o altă lucrare de doctorat, susținută în cadrul aceleiași facultăți, la Academia de Studii Economice, cu doi ani înainte, în 2004, de către o doamnă pe nume Andreea Nicolae. Plagiatul primarului Pleșa este atât de grosolan încît vorbim, pur și simplu, de 70 de pagini furate cu copy/paste, de la titluri și subtitluri până la mici greșeli de ortografie.

Sursa: Catavencii.ro

Sursa foto: Gabriel Plesa / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *