Spania amendează companiile aeriene pentru taxele mari. Guvernul României e preocupat doar de avioanele lui Iohannis si Ciolacu.

In timp ce Iohannis si Ciolacu se plimbă cu avioane închiriate pe bani publici, romanii simpli sunt umiliți si batjocoriți de companiile aeriene cu tot felul de taxe și servicii proaste, guvernul spaniol au amendat Ryanair, easyJet, Vueling şi Volotea cu un total de 150 de milioane de euro.

Ministerul spaniol pentru drepturile consumatorilor a amendat operatorii pentru că au încălcat drepturile clienților când au perceput taxe pentru bagajele de mână mai mari, alegerea locurilor sau tipărirea tichetelor de îmbarcare, în timp ce nu permit plățile în numerar la birourile de check-in sau la cumpărarea de bunuri în avion, au informat asociațiile pentru protecția consumatorilor OCU şi Facua, care contestă aceste practici din 2018. Ministerul a demarat o investigație în 2023.

Într-un comunicat, OCU a precizat că și alte tari europene ar trebui să urmeze exemplul şi să pedepsească aceste „practici abuzive”.

Din păcate, demagogii din PNL și PSD nu au arătat din o intenție de a apăra pasagerii romani de umilința preturilor exorbitante pe care le practică companiile aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *