Promoție WizzAir! Un zbor la Madrid e mai scump decât unul în America

Nu e ziua păcălelilor! E doar Sf. Valentin. O zi numai buna pentru comercianți să facă diverse promoții pentru a creste vânzările. De asemenea, este o zi numai bună să iei și „țepe” daca nu analizezi puțin despre ce este vorba.

Wizz Air este celebru in Romania prin desele anulari de zboruri si de rute. Despre întârzieri nu mai vorbim pentru că acestea au devenit normale așa cum trenurile din România circulă la modul normal cu întârzieri. Însă Wizz Air face cele mai dese promoții, vorba aia: „ promoțiile multe si dese cheia marilor succese!”

Dar haideți să dăm curs ofertei de astăzi anunțată de Wizz Air. Promoția spune așa: 25% reducere la zborurile selectate atunci când rezervi pentru doua persoane. Mai aflăm că promoția este valabilă doar azi si călătoria să fie efectuată până in 12 iunie!

Spre exemplu, selectam un zbor de la Cluj la Madrid pentru 2 persoane. Alegem plecarea in 5 aprilie cu retur in 14 aprilie. Prețul? 3216 lei pentru doua persoane! Adică 1608 lei de persoană ( 349 euro). Făcând o comparație cu un zbor spre SUA, aflați că pana in New York sau Miami găsiți zboruri sub 300 de euro dus întors. Dar nu despre asta e vorba căci daca există cerere si nu ai concurentă pe acesta ruta poți să ceri cat vrei. Întrebarea este următoarea? Atât e biletul cu reducerea de 25%?

Răspunsul e NU!

Nu e nicio reducere. Va spunem asta pentru că monitorizam zilnic prețul biletelor la aceasta companie. Același preț a fost si ieri si alaltăieri si in 11 februarie. In 10 februarie a fost 1658 lei, in 09. februarie 1678 si așa mai departe. In dara de 8 februarie acest bilet costa 1408 lei!

Aceste așa zise oferte sunt anunțate doar pentru a fi preluate de presă si ”rostogolite” in mediul online astfel încât să se pună presiune pe instinctul de a achiziționa imediat!

Ofertele adevărate si de bun simt vor apărea abia după ce aceasta companie va avea concurentă pe fiecare ruta din fiecare aeroport. Biletele alea cu 12 euro, despre care tot auziți, sunt pe astfel de rute, dar si pe acelea costul mic pe tur se recuperează pe retur.

Prețul biletului in ziua anterioară

2 thoughts on “Promoție WizzAir! Un zbor la Madrid e mai scump decât unul în America

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *