Vloggerul Marian Adventurs trece de la vacante ieftine la safari de ultra lux

Simpaticul vlogger de călătorie „Marian Adventures ” cunoscut mai ales pentru modul său de călători in jurul lumii cu buget redus pare că s-a reorientat pe vacante de ultra lux.

„ Alăturați-vă vlogerilor de călătorie Marian Adventures și Sorin Constantinescu pentru o experiență unică ce combină aventura safari-ului african cu relaxarea într-un paradis tropical.”, cam așa sună anunțul lui Marian.

Ce este de râs in primul rând e faptul că il numește pe milionarul jocurilor de noroc „vloger de căltorie” . Marian este într-adevăr un explorator, dar clipurile cu chermezele din străinătate pe care le distribuie Sorin Constantinescu pe contul său de You Tube acelea nu sunt vloguri de călătorie, ci clipuri narcisiste și arogate ale unui milionar egocentrist.

Acum opriți-vă din râs și apucați-vă de plâns pentru că anunțăm cât trebuie să plătești pentru 12 zile de Safari in Tanzania in compania celor doi: 3800 euro/ persoană fără transport!

Un safari nu e ieftin, dar prețul pe care îl cer cei doi nu este justificat. In fine, atâta timp cât se găsesc clienți care plătesc oricât ca să petreacă 12 zile în climatul african alături de Sorin Constantinescu ca să-i asculte filosofia politică a partidului AUR atunci totul este justificat.

Se pare că nici urmăritorii lui „Marian Adventures ” nu s-au arătat incantați de oferta lui, ba din dimpotrivă. Atașăm un comentariu de pe pagina de Facebook a lui „Marian Adventures ”care a scăpat neșters.

Trebuie specificat și faptul că excursia este intermediată de agenția de turism Timons Safaris din Cluj, care a fost înființată cu nici un an în urmă ceea ce poate ridica multe semne de întrebare.

Din păcate, relația de prietenie a lui Marian Adventures cu Sorin Constantinescu atrage antipatia celor care îi urmăresc vlogurile. Mulții dintre urmăritorii lui au apreciat la acesta modestia, dar poate că beneficiile amiciției cu milionarul jocurilor de noroc și susținător a lui George Simion sunt mai importante.

Este muuult mai interesant fara acest Sorin,e bine ca a ajuns si el sa faca pe influenecer-ul! Singur sunt foarte interesante vlogurile sau cu Ramona…

Marcel poate o sa organizezi și o excursie in stilul tău așa pe low cost, gen Sudan, Uganda etc .Cred că mulți dintre abonați își doresc sa călătorească în stilul tău .Îți doresc succes .”, sunt alte comentarii de pe pagina lui Marian.

Până la urmă este regretabil că numărul mare de abonați ai canalei Marian Adventurs este folosit în promovarea imaginii și interesului unui „milionar de carton”.

Sursa foto: You Tube/Marian Adventurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *