Wizz Air: o nouă ofertă pentru fraieri

Poate ați primit pe email newsletter-ul Wizz Air sau poate ați văzut pe alte site-uri anunțul unei noi promoții la bilete de avion WizzAir.

Însă o mare parte dintre voi v-ați obișnuit cu promoțiile Wizz care sunt mai scumpe decât în mod obișnuit.

După ce am verificat prețul biletelor am ajuns la concluzia că de data aceasta chiar e ofertă, iar oferta constă în faptul că prețurile nu sunt mai mari decât în mod obișnuit.

Cu alte cuvinte, o nouă ofertă pentru fraieri !

Așadar, cică dacă achiziționezi bilete pentru luna august călătorești cu 209 lei.

Ideea e că bilete in acest buget găsești pe aceleași rute unde in mod normal prețul practicat era același. Vorbim aici de zboruri spre Bergamo, Tirana sau Paris, unde un bilet dus îl puteai achiziționa in acest bani.

In schimb, ticăloșia pe care autoritățile noastre nu o sancționează constă in faptul că nu se prezintă detaliat rutele pe care sunt bilete la preț promoțional. In anunțul companiei se spune ca: „numai pentru rutele indicate”. Dar care?

Concluzia? Ca de obicei, promoțiile la Wizz sunt pentru fraieri sau poate că asta caută. De asemenea, strategia asta cu „anunțul cu promoția” este un modalitate gratuită de reclamă pentru că multe site-uri de profil rostogolesc informația cu promoția.

Daca v-a fost de folos aceasta informație nu uitați sa ne dați folos pe Facebook pentru a afla toate ofertele de vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *